Καλωσηρθατε στην Medfruit

Περισσοτερα για εμας

Η εταιρια μας

Οι ιδιοκτήτες της εταιρίας μας ασχολούνται με εξαγωγικές δραστηριότητες από το 1995.

Το 2000 ένωσαν τις δυνάμεις τους και ίδρυσαν την Medfruit Ε.Π.Ε., με στόχο να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας αλλά και να ασχοληθούν με την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των εσπεριδοειδών.

Η σταθερή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της, σε συνδυασμό με τις συντονισμένες φορτώσεις μεγάλου όγκου εσπεριδοειδών με πλοία, της εξασφάλισε μια επιτυχή πορεία στην ανερχόμενη αυτή αγορά.

Στη προσπάθεια μας να καλύψουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας και λόγω της συνεχούς αυξανόμενης ζήτησης στον τομέα εξαγωγής φρούτων, επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας προσφέροντας κι άλλα ελληνικά φρούτα όπως: φράουλες, ροδάκινα, νεκταρίνια, δαμάσκηνα, κεράσια και ακτινίδια.

Τα τελευταία χρόνια, οι δραστηριότητες μας εστιάζονται κυρίως στο ακτινίδιο, λόγω της δημοτικότητας του αλλά και της μεγάλης διατροφικής του αξίας. Έχοντας σαν βασική ασχολία την βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής-συγκομιδής-αποθήκευσης και εξαγωγής του ακτινιδίου, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε τον σεβασμό του συνεχώς αυξανόμενου πελατολογίου μας στην Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική.

εχετε ερωτησεις για εμας

Ποικιλιες Ακτινιδιου

Oι ποικιλίες του ακτινιδίου που διακινούμε είναι:

  • Τσεχελίδης
  • Hayward

Που αποθηκευουμε τα προϊοντα μας

Το ακτινίδιο αποθηκεύεται σε ψυκτικές εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας που το διατηρούν όπως την πρώτη μέρα της συγκομιδής του, έτοιμο να ταξιδέψει και σε απομακρυσμένους προορισμούς, μέχρι και τον μήνα ΜΑΪΟ.

Που θα μας βρειτε

Τα γραφεία και οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην Ελλάδα. Παρ' όλα αυτά, μπορείτε πάντα να μας βρίσκετε στα social media ή να επικοινωνείτε με εμάς μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου.

Που αποστελλουμε προϊοντα

Το διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο εξαγωγών μας αποτελείται από χώρες της Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής.