Καλωσηρθατε στην Medfruit

Το προϊον μας

Ποικιλιες

Oι ποικιλίες του ακτινιδίου που διακινούμε είναι:

 • Τσεχελίδης
 • Hayward
 • Εποχικοτητα

  Οι μήνες συγκομιδής του ακτινιδίου είναι ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος.
  Ο έλεγχος της συγκομιδής και η αποθήκευση του σε σύγχρονους ψυκτικούς θαλάμους, το διατηρεί υγιές μέχρι και τον Μαϊο.

  Συγκομιδη

  Συνεργαζόμαστε στενά με τους παραγωγούς μας κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας, ανάπτυξης και συγκομιδής του ακτινιδίου, παρέχοντας την γνώση και την εμπειρία μας με σκοπό να διασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα της παραγωγής, η οποία είναι κατάλληλη για αποθήκευση.
  Η συγκομιδή εκτελείται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, που συλλέγει το ακτινίδιο με αμέριστη προσοχή και το τοποθετεί στα κατάλληλα κιβώτια.

  Αποθηκευση

  Το ακτινίδιο αποθηκεύεται σε σύγχρονα εξοπλισμένους ψυκτικούς θαλάμους.
  Η θερμοκρασία και οι συνθήκες αποθήκευσης ελέγχονται συνεχώς με σκοπό να παραμένουν ιδανικές και να διατηρείται η φρεσκάδα και η υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές του ακτινιδίου, κατά τη διάρκεια της περιόδου αποθήκευσης. Oι συνθήκες αποθήκευσης βρίσκονται σε συμμόρφωση τόσο με τους Ευρωπαϊκούς όσο και με τους παγκόσμιους κανονισμούς.
  Έτσι, το ακτινίδιο είναι έτοιμο να ταξιδέψει οποτεδήποτε και οπουδήποτε στον κόσμο.

  Συσκευασια

  Η συσκευασία του προϊόντος γίνεται από εκπαιδευμένο προσωπικό με τη χρήση μοντέρνων και καινοτόμων τεχνολογιών έτσι ώστε να ικανοποιούνται οι απαιτήσεις του κάθε πελάτη.
  Η εταιρία μας αυτή τη στιγμή διακινεί 1.500.000 κιλά ακτινιδίου το χρόνο από 60 παραγωγούς, ενώ ετήσια αυξάνεται ο όγκος αυτός προκειμένου να ανταποκριθούμε στην συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των πελατών μας.

  εχετε ερωτησεις για εμας

  Ποικιλιες Ακτινιδιου

  Oι ποικιλίες του ακτινιδίου που διακινούμε είναι:

  • Τσεχελίδης
  • Hayward

  Που αποθηκευουμε τα προϊοντα μας

  Το ακτινίδιο αποθηκεύεται σε ψυκτικές εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας που το διατηρούν όπως την πρώτη μέρα της συγκομιδής του, έτοιμο να ταξιδέψει και σε απομακρυσμένους προορισμούς, μέχρι και τον μήνα Μάιο.

  Που θα μας βρειτε

  Τα γραφεία και οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην Ελλάδα. Παρ' όλα αυτά, μπορείτε πάντα να μας βρίσκετε στα social media ή να επικοινωνείτε με εμάς μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου.

  Που αποστελλουμε προϊοντα

  Το διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο εξαγωγών μας αποτελείται από χώρες της Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής.